dilluns, 26 d’abril del 2010

SANT JORDI 2010


Com cada any la Biblioteca, es converteix pels voltants de Sant Jordi, en protagonista de diverses activitats relacionades amb els llibres i la lectura. Amb l´arribada de la primavera esclaten tota una munió de coses per a fer.
El dia 12 de juny vam tenir una xerrada a càrrec de Yoya Vilardebó.


Al dia 19 ens va visitar l´Andreu Carranza, protagonista absolut al nostre Club de Lectura que amb la seva simpatia i  els seus coneixaments ens va endinsar en el món de Ramon Cabrera, un personatge emblemàtic de la nostra història.


El dia 20 vam rebre la visita dels alumnes de segon d´ESO de l´Institut Antoni Ballester acompanyats dels seus professors. La visita guiada consistia en explicar el funcionament del nou sistema de lectura pública i la gestió que ells mateixos poden fer dels documents mitjançant el portal Argus.


Els dies 14, 15, 21 i 22, voluntaris de la Creu Roja, van explicar contes a la Biblioteca de Mont-roig i Miami. Val a dir que a l´últim dia, ens van fer una petita introducció de primers auxilis. Els més petits van disfrutar d´allò més!Els guanyadors del Concurs ETS UN BON DETECTIU han estat:

En la categoria infantil
Maria Callau Aragonès
Carla Hernàndez Mestre

En la categoria juvenil
Oriana Celma López

En la categoria adults
Cinta Beltri Anguera

Els guanyadors del concurs de PUNTS DE LLIBRE han estat:

Infantil A
Emma Serrano Puñet 6 anys

Infantil B
Andrea Ruíz Almarcha 11 anys

Juvenil
Nassera Laughzaoui 13 anys

Adults
Beatriu Marcuello

Enhorabona a totes les guanyadores! Gràcies per participar i fer BIBLIOTECA.