dilluns, 3 d’octubre del 2022

LA TARDOR HA ARRIBAT A LES BIBLIOTEQUES!


 Dijous 6 d'octubre, a les 7 de la tarda  a la Biblioteca Joan Miró, tindrem la presentació del llibre Nicolau, a càrrec de l'autor reusenc Antoni Vecina. Una història fantàstica explicada amb vocabulari tarragoní que ens endinsa a les aigües de la Mediterrània.I per a tothom a qui li agradi fer lletres boniques i decorar els seus treballs, no us podeu perdre el taller de lettering que farem el dimarts dia 18 d'octubre a la Biblioteca Joan Miró dins del programa Arter, d'art i artistes del territori. El taller anirà a càrrec de Susana Armenteros.Dijous dia 20 d'octubre, a les 7 de la tarda i de la mà del Centre d'Estudis Mont-rogencs, tindrà lloc la presentació del llibre Cua de vaca de l'escriptora Olga Xirinacs, que ens permetrà besllumar l'estètica de la seva proposta literària en conjunt, com un tot orgànic.


 

Divendres 21 d'octubre, a les 18:30 h a la Biblioteca Miramar i dins als actes del Centenari de La Masia, farem una trobada literària amb Àlex Fernàndez de Castro al voltant dels passatges del seu llibre. 
Dilluns dia 24 a les 18:30 h, farem el Club de Lectura de la Biblioteca Joan Miró amb el llibre La ciutat invisible de l'autor Emili Rosales.Dimarts dia 25 a les 18:30 h a la Biblioteca Miramar, tindrem també la sessió del Club de Lectura per parlar del llibre L'arxipèleg del gos.