dimecres, 25 de maig del 2022

JUNY, FINAL DE TEMPORADA!



Comencem el mes de juny amb la presentació del llibre de Jack Queralt que porta per títol Mientras conversaba con Dios sentia el respiro de la madre Tierra.

De la mà del mateix autor, ens endinsarem fins al més profund de l'anima de l'artista. Una mirada introspectiva del món i les emocions.



Al dia 7 d'abril, farem la última sessió del Club de Lectura de Mont-roig del Camp amb una visita de luxe. Maria Lluïsa Amorós, posarà punt i final a la temporada amb el comentari del llibre Els nens de la senyora Zlatin gràcies a la col.laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

L'acte està obert a totes les persones que vulguin conèixer a l'escriptora de primera mà i que tinguin interés per la seva obra. Sempre és un gran privilegi poder comptar amb una autora de primer nivell a la nostra biblioteca.


Al dijous 16 de juny, tindrà lloc la última sessió de la temporada del Club de Lectura de la Biblioteca Miramar, amb el preciós llibre Charlotte de David Foenkinos, un autor capaç d'explicar amb una delicadesa exquisida, un fet monstruós. Una història real, la de la pintora alemanya Charlotte Salomon.

Esperem que gaudiu d'un fantàstic estiu i ens retrobem la propera temporada. No cal dir que tot l'estiu tenim obert per poder-vos oferir les lectures que us facin els dies més bonics!