dimecres, 13 de setembre del 2017

I SI M'APUNTO A UN CLUB DE LECTURA, QUÈ?

Un CLUB DE LECTURA es pot definir com un grup de persones que es posen d’acord a llegir el mateix llibre i després reunir-se per parlar-ne.

Així de fàcil!

A la Biblioteca Joan Miró, tenim dos Clubs de Lectura d'adults, un a Mont-roig que funciona desde l'octubre del 2008 i un a Miami que va començar a l'abril del 2012. 

Gràcies als Clubs, hem tingut la sort de conèixer personalment a escriptors i escriptores que ens han obert les portes al seu món creatiu, com Jesús M. Tibau, Andreu Carranza, M. Mercè Roca, Pep Puig, Núria Esponellà, Margarita Aritzeta, Blanca Busquets, Ada Castells, Maria Barbal, Imma Cortina, Olga Xirinacs, Toni Orensanz...

Hem llegit novel.les boniques, lletges, precioses, sorprenents, rotllos patateros, negres, romàntiques, costumistes, clàssiques, de misteri, divertides, avorrides, rellegides, meravelloses!

Hem llegit autors dels 5 continents, hem discutit, hem fet suposicions, ens hem inventat finals, ens hem perdut, ens hem trobat, hem fet amics i amigues, hem celebrat, hem anat a sopar, a ballar, a cantar karaoke, a la platja, de tapes...

Hem crescut com a lectors i lectores i ens hem fet molt exigents. Ja no ens agrada qualsevol cosa. Dels totxos, hem après a triar el gra de la palla i a saber que no per ser més gruixut és millor.

Els clubs han crescut, han minvat, ara n'arriba un, ara  en marxa un altre... Un club de lectura és un organisme viu, que neix, creix, evoluciona i es va transformant dia a dia.

En difinitiva, un CLUB DE LECTURA
és molt més que un club.

A Miami, l'any passat, també es va estrenar el CLUB DE LECTURA INFANTIL. Un espai molt interessant per a poder encomanar la nostra passió pels llibres als infants!!!

Per tot això, i moltes coses que segur que m'he deixat, us convidem a formar part dels nostres CLUBS DE LECTURA.