dimarts, 12 de gener del 2010

2010, UN ANY DE CANVISPrimer de tot, BON ANY 2010!

Aquest any, serà un any de canvis en el sistema de gestió de la Biblioteca. Estrenarem programa nou, el MILLENNIUM.

«Millennium» és un dels programes més moderns en l'àmbit de la gestió bibliotecària. Més de 4.500 biblioteques d'arreu del món l'utilitzen. La majoria de biblioteques catalanes l'utilitzaran properament ja que l'elecció del programa Millennium ha estat comuna entre la Diputació de Barcelona, el Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya i la Generalitat de Catalunya. Això vol dir, que properament en tindrem prou amb un sol carnet.

Podrem gaudir de més documents per endur-nos a casa. Si teniu adreça electrònica, us arribarà tota mena d´informació, com quan us caduquen els préstecs, si ja us han arribat els documents reservats, etc...

Ampliarem la informació de les dades dels carnets, així aprofitarem també per actualitzar-les, perquè molts de vosaltres quan us vau fer el carnet ereu només uns nens i ara ja sou grans!

El nou programa aproparà els catàlegs al concepte de web 2.0 i oferirà serveis que no havien estat possibles fins ara. Però no tot és bo... També hi haurà penalitzacions! "Res és perfecte" deia la Guineu del Petit Príncep.

El personal de la Biblioteca ja ha assistit a formació per utilitzar el nou sistema informàtic, però les dificultats d´un nou programa comportarà de ben segur errors i dies sense servei de préstec. Per aquest motiu us demanem disculpes per avançat i molta paciència. Tant els treballadors com els usuaris, ens hi haurem d´acostumar i adaptar.

Ja us anirem informant, segurament serà el  proper mes de febrer quan entri definitivament en funcionament el Millennium.

Gràcies per acompanyar-nos per aquest camí de canvis!

La Biblioteca