dimecres, 23 de desembre del 2009

BONES FESTES!
Vam començar el desembre amb el calendari d´Advent. Grans i petits hi van participar, tothom es benvingut al món de la màgia!Vam entrar al Planetari i vam fer un recorregut per l´Univers. Vam construir un rellotge de sol...Amb l´obra "Els coberts de plata"  en Joan Ramon ens va presentar la seva nova companyia de titelles. Tots vam disfrutar amb la tendressa dels personatges i la mà del seu creador. L´obra és un clàssic de les titelles on els personatges estan molt ben definits.
Felicitats Mon!
El recital de "Poemes dalt de la cadira" va ser la nota nadalenca que ens van oferir els més petits i més atrevits de la Biblio. Ho van fer tots molt i molt bé!

I per tancar la nostra oferta, un concert magnífic de Para-NOIES. La Biblioteca va ser el seu primer escenari i no dubtem que serà l´inici de molts més!

Va ser un concert alegre i dinàmic i van aconseguir crear força espectació. Aquestes noies, acompanyades d´ instruments musicals varis i dirigides per Noelia Aranda, ens van oferir un bonic espectacle.

Enhorabona!I ara només ens resta desitjar-vos unes Bones Festes a tots i un millor any nou. No oblideu d´escriure una bona carta als Reis sense descuidar-vos dels llibres, que com ja sabeu, són els amics que no fallen mai!!!

http://www.youtube.com/watch?v=lfF1NGUs2ac