dijous, 19 de març del 2020

FEBRER DE COSES XULES

El nostre calendari d'activitats sempre va molt lligat amb les festes. Aquest any el carnaval cau al febrer, i tothom està ultimant les seves disfresses.

Els mesos d'hivern, són mesos molt actius a les nostres bliblioteques. A més de la nostra programació habitual de CONTES I MÉS CONTES,  també s'han organitzat altres activitats interessants, tant per la mainada com per els adults.



Aquí podem veure una imatge d'alguns dels participats al taller Com rentar-se les mans amb els resultats finals de l'experiment i amb el mural que vam fer al de recordar el com? quan? i per què? ho hem de fer molt bé!


Damunt d'aquestes línies, podem veure un moment de la presentació del conte de Beatriz Herrero, Histórias de otro mundo, que va fer a la Biblioteca Miramar.



Aquí un moment de la xerrada que es va impartir sobre el control de la memòria. Com funciona la nostra ment? Quines coses es poden fer per entrenar la memòria i no perdre capacitats al llarg del temps? Per què és important tenir el cervell en funcionament? Aquestes i moltes altres qüestions es van posar sobre la taula, per saber-ne una mica més.



El taller de reciclatge  i decoració amb llibres va tenir força acceptació. La Marta Font i la Judit Robert, van ensenyar als assistents a doblegar les pàgines dels llibres per tal de donar-los una segona vida i convertir-los en objectes decoratius molt bonics i originals. La veritat es que vam passar una tarda molt engrescadora on tothom en va sortir amb peces acabades i deures per a fer a casa. Moltes gràcies pel vostre interés!

A finals de mes, vam tenir les dues sessions de Club de lectura per adults:

A Mont-roig, amb La novel.la de Dickens 
A Miami amb Tempesta de neu i olor d'ametlles.

També hi va haver trobada del Club de Lectura infantil amb el títol La meva veïna és una bruixa.