divendres, 31 de gener del 2020

AL GENER FLOREIX L'AMETLLER!

Quan comença un nou any tots venim carregats de bons propòsits, per això, un any més hem engegat el nou repte de #12mesos12llibres



Participar-hi ja veieu que és molt fácil. Només cal llegir, com a mínim un llibre al mes i després compartir-ho a les xarxes de Facebook, Twitter o Instagram amb les etiquetes corresponents:


#12mesos12llibres
#Gener20  (o febrero, març, etc)
#BibliotecaJoanMiró  o bé #BibliotecaMiramar
 
 
No cal que ser puntual, el que compta, és que a finals d'any tinguis 12 llibres amb les 12 etiquetes de cada mes. Fácil a que sí?  I una bona excusa per llegir!
 
 
 
 
Aquí podeu veure una petita mostra dels participants de l'edició de 2019 amb la guanyadora del premi, Maria Gràcia Vilches. Enhorabona!
 
 
El dilluns dia 27, vam tenir el privilegi de comptar amb la presència de l'escriptora Olga Xirinacs que ens va presentar el seu poemari Natura. Dóna gust tenir persones amb un bagatge tan intens dins al món literari. Aprendre dels que saben, diu la cançó.
 
 
 
 
El llibre parla de moments molt íntims compartits amb la natura. Versos sencers dedicats a les petites coses que ens fan grans. El nombrós públic assistent va gaudir d'escoltar els poemes de la mateixa veu de la seva autora.
 
 

Acompanyada del seu editor, Eduard Boada Aragonés, ens va fer caminar pels paisatges de Mont-ral i Tarragona. Ens va obrir la porta al seu món interior, entre les pors que la van acompanyar durant la seva malaltia, entre les esperances d'albirar un futur millor, entre els records del seu company de vida... Un viatge ple d'una combinació tendrá i acurada de paraules que la defineixen.
 
 
 
 
 
Olga Xirinacs, una de les grans del panorama literati tarragoní i català. Tot un privilegi tenir-la a la nostra biblioteca.