dilluns, 9 d’abril del 2018

30 ANYS, 15 ANYS

Aquest any estem d'aniversari, més ben dit, de DOBLE aniversari!
La Biblioteca Joan Miró de Mont-roig fa:


30 anys plens de llibres i lectures, 30 anys plens de nens i nenes que ara ja són grans, i venen amb els seus fills i filles i ens expliquem batalletes "ostres, t'enrecordes aquell dia que... o abans entravem per aquí, o uala!!! com ha canviat això! o bé, quantes vegades ens vau fer fora, o aquí hi havia unes escales..." 
Amb 30 anys, tens temps de fer amics, de compartir lectures, d'intercanviar llibres, de conèixer els gustos dels lectors. Amb 30 anys tens temps de passar de les fitxes de cartulina al catàleg en línia. Amb 30 anys tens temps d'aprendre molt, de viure molt i de saber molt. 

Però, després d'obrir la Joan Miró de Mont-roig, fa 

 

 15 anys, es va obrir la Joan Miró de Miami. Una biblioteca 100% acollidora amb vistes a la plaça, on a l'hivern hi toca el solet fins dins a les cadires. La biblioteca de Miami fa 15 anys que dóna la benvinguda, a més dels que hi viuen durant tot l'any, a tots aquells que hi venen  de vacances. Gent d'arreu d'Europa i de la resta d'España que sempre tenen un somriure, un detallet...

Quin orgull més gran, poder gaudir d'aquests dos centres neuràlgics de la cultura al municipi. A la biblioteca us esperem sempre amb els braços oberts per ajudar-vos a ser millors persones. 

Per tots aquests motius, volem celebrar-ho com cal. Així que us deixem la programació que us hem preparat per aquest doble aniversari.

PER MOLTS ANYS BIBLIOTEQUES!!!