divendres, 2 de març del 2018

MARÇ, MARÇOT...

"Març, marçot, mata a la vella a la vora del foc i a la jove si pot!"

Amb aquest refrany comencem el post amb totes les activitats que durem a terme aquest mes de març.


Celebrarem el DIA MUNDIAL DE LA DONA TREBALLADORA. Tot i que les coses van canviant, encara queda molt camí per a recòrrer. És per això que any rere any, la Biblioteca es vol sumar als actes d'aquest dia i, d'aquesta manera, poder ajudar a fer un pas més enllà.  
Complementen els actes, dues exposicions sobre dones extraordinàries que han posat el seu granet de sorra, perquè les dones puguin avançar i perquè els seus drets siguin respectats. Les podrem veure del 2 al 30 de març.



I com cada mes, l'espai de CONTES I MÉS CONTES ens va presentant les històries que conformen el fons de les nostres biblioteques i que ajuden als més petits a endinsar-se en el meravellós món de la literatura!


Al 16 de març i de la mà del Centre d'Estudis Mont-rogenc, l'autor Alfons Cama, ens presentarà la seva nova novel.la.

 
 Al 21 de març, i com no podia ser de cap altra manera, celebrarem el
 DIA MUNDIAL DE LA POESIA, acompanyats dels nostres i les nostres poetes locals  dels AMICS DE LA POESIA i les persones del Club de Lectura  que cada any participen amb il.lusió. Gràcies!!!


I per 12è any consecutiu, convocarem el clàssic 
CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE.
Aquest any, i donat que celebrem els 30 anys de la Biblioteca de Mont-roig del Camp i els 15 anys de la Biblioteca de Miami, el tema  del concurs serà:
LA BIBLIOTECA

Esperem la participació de tots, petits, mitjans i grans i que el concurs sigui un èxit!




Tot i que també ho compartirem al nostre blog infantil,


volem publicitar la nova activitat que es durà a terme cada dimarts a la tarda.

DO YOU SPEAK ENGLISH?


Esperem que gràcies a aquesta activitat les nenes i els nens i també els adults, per què no? practiquin el seu anglès a la vegada que n'aprenen. 
Sense profes, sense exercicis, fent vocabulari, llegint i parlant amb els companys i companyes com si realment estéssin fora i s'haguéssim d'espavilar.

Doncs apa, a gaudir de les activitats i de la biblioteca!!!