dimecres, 27 de març del 2024

DIUEN QUE ABRIL ÉS NOM DE PRIMAVERA!

 Comencem el mes d'abril amb un seguit d'activitats, relacionades amb la primavera i no cal dir que amb Sant Jordi, festivitat relacionada directament amb els llibres i les lectures.


El dia 8 farem el Club de Lectura a la Biblioteca Joan Miró, amb un llibre una mica especial.


Divendres dia 12 tindrem el gust de presentar la nova novel.la de l'autora local Rosa Pamies. Per la biblioteca sempre és un plaer poder presentar els llibres de la gent de casa nostra i encoratjar-los a no deixar d'escriure per a poder ampliar la nostra col.lecció local.


Divendres 26, farem el Club de Lectura de la Biblioteca Miramar, amb aquest llibre actual i ple de situacions quotidianes.


El dia 29, tindrem una xerrada molt especial amb la Nadia Ghulam, que ens explicarà com és la vida d'una dona a l'Afganistan dels talibans. També ens parlarà del seu nou llibre Somiant la pau.

Si voleu saber tota la programació infantil consulteu el blog que trobareu al lateral Petits grans usuaris. 

Si voleu saber els llibres que estem llegint actualment als Clubs de lectura, podeu punxar a la dreta, dins al blog Clubs de Lectura.

Si voleu saber quines són les últimes novetats que han entrat en circulació a les nostres biblioteques, podeu punxar a la dreta, dins al blog Novetats.