divendres, 3 de novembre del 2023

NOVEMBRE A LES BIBLIOTEQUES

 Quan ja sembla que ha arribat el fred i el vent, a les Biblioteques les activitats no paren. Ja sabeu que en tenim per a tots els gustos i que només cal que consulteu els nostres blogs per saber-ne més.

Mireu, al dijous 9 tenim aquesta activitat tant xula que organitza FrikiZone a la Biblioteca Miramar. Un taller d'il.ustració anime.Us animeu?
Divendres 10, tenim un espectacle molt especial on es fusionen la poesia i la música i que té com a fil conductor Antonio Machado. Basat en el llibre Las ciudades de Machado de Carlos Aganzo.


 

La Unió de Dones de Mont-roig del Camp organitza una xerrada a la Biblioteca Joan Miró a càrrec de Laura Garcia, on ens faran una prescripció literària de llibres que ens poden resultar útils o ens poden agradar. Benvingudes prescripcions! Els llibres es poden ballar? Aquesta és la pregunta que ens fem i aquesta és la resposta que ens mostraran. Espectacle basat en l'obra de Ferrater. Dijous 16 de novembre a la Biblioteca Joan Miró 

Quin paper juguen les dones en l'anime? Aquesta i altres respostes les trobarem a la mostra/exposició que FrikiZone organitza a la Biblioteca Miramar.

 


 I com no pot ser d'una altra manera, tenim les dues trobades dels Clubs de Lectura de les nostres Biblioteques.


 Al 24 de novembre, farem la trobada a la Biblioteca Miramar del clàssic d'Àngel Guimerà, Terra baixa amb l'especialista en el tema Àngels Santacana. 

I el 27 de novembre tindrà lloc la trobada a la Biblioteca Joan Miró de la divertida novel.la Generacions espontànies de Mar Bosch.


 Esperem que tota aquest programació sigui del vostre gust i de que la puguem gaudir plegats!