dimarts, 6 de juny del 2023

A LES PORTES DE L'ESTIU!

 Doncs sí, ja estem a les portes de l'estiu. Un estiu, que si no plou es presenta calurós i sec.  Tinguem consciència de l'entorn i la natura, cuidem-la, siguem curosos, estalviem aigua i pensem que cada petit gest compta!

A les biblioteques, el tarannà es va relaxant. Després de la la marxa frenètica que portem durant el curs escolar, ara, aprofitem per a fer esporg, endreçar a fons, fer inventaris, llistats de compra, programacions de cara al proper curs, etc

Perquè la qüestió és no parar i fer-ho tot el més bonic i fàcil possible per les nostres usuaries i usuaris. Així que aquí us deixem la programació d'aquest mes. Recordeu que les activitats infantils, les podeu consultar al blog que us surt a la dreta de PETITS GRANS USUARIS.

 

Últim club de la temporada de la Biblioteca Joan Miró. Seguidament i al tancar la Biblioteca, farem un sopar de comiat tot desitjant-nos un feliç estiu!Xerrada a càrrec de la pediatra Sandra Segura a la Biblioteca Joan Miró, que ens parlarà de les coses que els passen als nostres fills i filles. Quins són els dubtes més frequüents i com actuar en cas de necessitat.


 

Al proper 13 de juny, xerrada a càrrec de la fisioterapeuta Irene Reynals a la Biblioteca Miramar per a parlar del dolor i com mitigar-lo.

 


 Últim club de lectura de la Biblioteca Miramar, amb el llibre Ànima de tramuntana i amb la presència de d'autora Núria Esponellà, que ens explicarà com va sorgir la idea, com la va construir i en contextualitzarà la història.