dijous, 27 d’abril del 2023

SANT JORDI A LES BIBLIOTEQUES!

Aquest any les Biblioteques fem anys rodons. La biblioteca Joan Miró fa 35 anys i la Biblioteca Miramar 20. Com passa el temps!!!

 

 

Aquest any, hem tingut un dia magnífic. Potser el fet de que Sant Jordi hagi caigut en diumenge i hagi sigut un dia festiu, ha fet que molta gent sortís al càrrer i les parades de roses i de llibres s'han omplert.

Al Parc Maria Martori de Mont-roig i a la Plaça Tarragona de Miami les biblioteques hem posat la nostra paradeta amb una història per completar, un petit concurs i una exposició de fotografies de tot l'any així com també l'exposició de punts de llibre.

També hem donat els premis als SUPERLECTORS I SUPERLECTORES d'ambdues biblioteques. Hem comptat amb l'assistència del Sr Alcalde Fran Morancho i la regidora de Cultura Remei Benach, així com el nostre bibliotecari Josep Pons.


 Aquí us deixem unes imatges de l'entrega de premis. Que aquest esperit de Sant Jordi duri tot l'any, que les ganes de llibres i de llegir no s'acabin mai i que sempre tinguem ganes de participar i de fer cultura!

Visca Sant Jordi!