divendres, 3 de febrer del 2023

FEBRER CURT, BRAU I TOSSUT!



Continuem amb el cicle de presentacions de llibres. Dóna gust, veure com la gent de Mont-roig o bé, relacionada amb el municipi, no para mai d'escriure i de fer coses. Aquesta vegada l'incombustible Martí Rom ens presenta el tercer volum de la relació que tenia Joan Miró amb Mont-roig. 


Al divendres 24 tenim una cita literaria amb el Club de Lectura de la Biblioteca Miramar. Com ja hem comentat moltes altres vegades, pertànyer a un Club de Lectura és una mica com llegir el mateix llibre tantes vegades com persones venen a les trobades. Perquè una mateixa història és diferent en la ment de cadascú. 




 I acabarem el mes amb la sessió del Club de la Biblioteca Joan Miró amb un llibre que de ben segur no deixarà a ningú indiferent. Un llibre d'aquells que et posen davant del mirall i que no pots fer res més que abaixar la vista...
 
 
L'Associació Deixa't abraçar, ens proposa una lectura de textos en veu alta per a compartir. De vegades, llegim algun text i ens hi sentim identificats, pel moment o per les circumstàncies en que ens trobem. Doncs són aquests els textos que es busquen per compartir, amb el cor!