dilluns, 23 de gener del 2023

FELIÇ 2023!!!

 Com cada any que comença, estrenem noves il.lusions i una pila de propossits sota el braç. Després d'un desembre molt intents i carregat d'activitats, tornem a reprendre la programació de gener.

Tenim les sessions de Contes i més contes que podeu consultar al bloc de Petits grans usuaris  i que trobareu a la dreta, així com la informació dels Clubs infantils de lectura, que es van animant i ens encanta!

I aquest any hem començat els Clubs de lectura d'adults amb una gran trobada conjunta de les dues biblioteques Joan Miró i Miramar. Clar que el llibre s'ho val i després d'esperar-nos gairebé dos anys per a tenir els exemplars suficients per a tothom, al final ho hem aconseguit i com podeu veure amb força èxit. Val a dir que encara hi falta gent, però veure la sala plena de gom a gom, va ser emocionant!





Les presentacions de llibres, també són un element important en l'activitat habitual de les biblioteques, així que també vam començar l'any nou amb la presentació del llibre "Senyor Boada" on el protagonista, Eduard Boada Pascual, ens va explicar una colla d'annecdotes que va viure al seu establiment. 


 Aquí us deixem algunes de les imatges de la sessió.