dijous, 11 de novembre del 2021

LA MARATÓ 2021


Un any més a la Biblioteca Joan Miró i a la Biblioteca Miramar posem la nostra paradeta solidària per col.laborar amb La Marató.

A la paradeta hi podreu trobar llibres de tota manera, novel.la, narrativa, de matèria, infantils i adults.

També podeu trobar revistes de cuina, de viatges, de moda, de manualitats, de ciència, de decoració, d'esports, revistes infantils i molt més!

 La Marató, aquest programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 19 de desembre i estarà dedicat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

Depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia i altres psicosis, trastorns obsessius compulsius, trastorns del neurodesenvolupament (com el TDAH, el trastorn de l'espectre autista o els de l'aprenentatge), trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions. Aquests són, només, alguns dels problemes de salut mental que centraran la 30a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio del 19 de desembre

                  Per saber-ne més, podeu clicar aquí LA MARATÓ 2021