dimarts, 17 d’agost del 2021

LLETRES I VINS 2021

 

El 2021 té lloc la novena edició de ‘Biblioteques amb DO’, el projecte que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya, un tret distintiu i autòcton del territori amb el qual es vol subratllar l’arrelament de cada servei bibliotecari amb l’entorn al qual s’adreça. 

 

En el seu afany de recórrer la diversitat de les facetes de la cultura del vi, l'edició del 2021 posarà l'accent en la representació del món del vi en l'art.


Setembre, és el mes dedicat a la DO Tarragona, i les biblioteques Joan Miró i Miramar oferiran diferents activitats durant tot el mes.


Comencem el dissabte 4 de setembre, amb la visita als Celler Adernats de Nulles, realitzant una ruta entre vinyes que finalitzarà a la Catedral del Vi, una joia modernista de 1917 on descobrirem la seva història i farem un tast de vins.

 

 

 

 

 


 

El dijous 16 de setembre, a la biblioteca Miramar, l'historiador Oriol  Gasulla presentarà “El vi  a les col·leccions d'art dels museus de Catalunya”.

 

 







El dimarts 21 de setembre, a la biblioteca Joan Miró, podrem gaudir de la peça teatral transmèdia  “Dionis nu”, una interpretació lliure de la vida del Déu Dionís.

 

 


 


Per als més petits, el dia 23 a la Biblioteca Miramar, i 27 a la Biblioteca Joan Miró,  hem preparat un taller de taps de suro, acompanyat del conte “El pirat de les estrelles”.

 


 

Recordar que totes les activitats requereixen de reserva de places per tal de complir amb les normes d'aforament.