dijous, 8 d’abril del 2021

SANT JORDI, PRESENTACIONS KM 0

 Les biblioteques Joan Miró i Miramar celebrem la diada de Sant Jordi d'aquest any amb la programació de diverses presentacions virtuals. L'objectiu es donar a conèixer les últimes obres publicades pels escriptors i escriptores de zona, vinculats d'alguna manera, al municipi.

Així, les presentacions començaran aquest dijous 8 d'abril amb l'escriptora mont-rogenca Rosa Pamies Ollé que parlarà de la seva darrera novel·la “La mà del destí”, una obra farcida d'històries paral·leles, aventures, amors d'enveges i de gelosies que transcorren durant l'època de la ruta dels esclaus.
Per la seva banda, l'autora local Joaquima Nolla Gasulla presentarà, el dijous 15 d'abril, “Dones del barri” i “Un fil per estirar” dues novel·les on, a través d'històries quotidianes, es podrà reflexionar sobre el trencaclosques de la vida. Unes històries on les dones són les protagonistes.
Finalment el 22 d'abril, l'historiador i escriptor Jaume Borràs Galceran, presentarà “Lo Carrasclet. Crònica d'un irreductible 1687-1743”, obra que descobreix la figura de Pere Joan Barceló i Anguera, conegut com a Carrasclet, en la seva lluita contra l'absolutisme de Felip V, un personatge amb una gran potència històrica i alhora molt desconegut.
Totes les presentacions seran a les 18.30 h de la tarda a través de la plataforma Zoom. Per assistir-hi cal enviar un correu a biblioteca@mont-roig.cat.

Hi esteu tothom convidat!