dijous, 3 de desembre del 2020

PROGRAMACIÓ NADAL 2020

 

LES BIBLIOTEQUES OFERIM UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL PER NADAL

Les biblioteques municipals hem preparat una programació especial per Nadal. Una programació pensada perquè arribi des dels més petits de casa fins als més grans, combinant les propostes infantils amb els clubs de lectura d'adults.

Les activitats començaran el dia 9 de desembre amb un acte de la Marató de TV3, aquest any dedicada a la COVID. Així el dia 9, a les 18.30 es podrà seguir la xerrada divulgativa sobre la realitat mèdica i humana de la pandèmia a càrrec de Clàudia Vallès. La xerrada va dirigida sobretot als més joves, però està oberta a tota la ciutadania. Per tenir accés a la xerrada cal inscripció prèvia al correu electrònic de les biblioteques (biblioteca@mont-roig.cat).

La programació també inclou dues activitats infantils, la primera el dia 10 de desembre a les 17.00 de la tarda amb el conte teatralitzat d’en Pere Perot, interpretat per l’actriu Eva González Asensio. La segona activitat serà un taller per construir fanalets de Nadal el dia 15 de desembre, en aquest cas podeu inscriure’s a biblioteca@mont-roig.cat per aconseguir el material necessari per fer el taller a casa. Les dues activitats es podran seguir a través del facebook de les biblioteques i del Canal Youtube de l’Ajuntament.

Pels més joves les biblioteques han preparat un scape room virtual amb motiu de la commemoració dels 100 anys del naixement de Joan Perucho. “Els guardians de la memòria” anirà a càrrec de Teresa Saborit i està adreçada al jovent de 1er a 4rt d’ESO. Cal inscripció prèvia al correu biblioteca@mont-roig.cat. 

LES BIBLIOTEQUES CONTINUEM AMB LES SEVES ACTIVITATS HABITUALS PERÒ EN FORMAT VIRTUAL

Durant el mes de desembre també continuarem realitzant les habituals trobades dels club de lectura, que ara són virtuals. Així ,el club de lectura d'adults de Mont-roig el dia 14 de desembre comentarà el llibre La cata de Roal Dahl i el club de lectura de Miami Platja el dia 19 de desembre debatrà sobre l'obra Musclos per sopar de l'escriptora Birgit Vanderbeke. També s'ha de mencionar la trobada que faran el 17 de desembre les persones dels clubs de lectura amb l'escriptora catalana Carme Roca per comentar l'obra El Far.

Aprofitant les vacances de Nadal, les biblioteques entregarem els premis Superlectors 2019, que amb l'objectiu de fomentar la lectura, reconeixem la voluntat i la perseveració d’aquelles persones que han acumulat més lectures durant l'any anterior.

La majoria de les activitats seran el format virtual per donar compliment a les mesures de distància i seguretat que marquen les autoritats sanitàries. Per aquest motiu, us recomanen estar ben atents a les xarxes socials de les biblioteques per no perdre's cap proposta nadalenca.