dijous, 1 d’octubre del 2020

VISITA DE L'ESCRIPTOR VICTOR AMELA


 

El passat 21 de setembre, vam iniciar les sessions del Club de Lectura amb la visita de l'escriptor Victor Amela.

 Donada l'afluència de públic que  es va apuntar a la xerrada, ja que vam poder comptar amb les lectores i lectors dels Clubs de Lectura de la Biblioteca Joan Miró, la Biblioteca Miramar i altres persones del poble que els hi va fer gràcia venir a conèixer l'escriptor, vam fer la trobada al segon pis de la Casa de Cultura Agustí Sardà, per poder respectar les normes de distància de seguretat més adients.

        

          


A l'estiu, havíem llegit la novel.la La filla del capità Groc, guanyadora del premi Ramon Llull. Des de bon principi, en Victor va connectar amb el públic ràpidament. Va explicar com havia sorgit la idea del personatge, de com va anar estirant el fil d'aquella història que li havien explicat de petit quan passava les vacances al poble de Forcall i moltes altres annecdotes viscudes. 

Al final es va obrir un torn de paraules i els assistents van preguntar-li coses sobra la novel.la. Abans d'acabar ens vam fer una foto de grup.

Després, algunes de les assistents van portar els seus llibres perquè l'autor els hi signés. Tot plegat va ser una jornada molt amena i interessant.

Moltes gràcies per venir Victor i posar-nos-ho tan fàcil en les circumstàncies actuals. Que la cultura no pari!