dijous, 9 de gener del 2020

FELIÇ 2020!!!

Comencem l'any nou 2020 amb un petit resum de com vam acabar el 2019, amb festa i alegria com no podia ser d'altra manera.

A finals de novembre vam tenir el privilegi de tenir En Xúlio R. Trigo, l'autor de El somni de Tarraco al nostre Club de Lectura de la Biblioteca Miramar. No cal dir, que comptar amb la presència dels escriptors i escriptores que llegim és un luxe. I per si això fos poc, va venir acompanyat de la seva companya, també escriptora, Coia Valls




Just començar el desembre, vam decorar les Biblioteques i vam posar les novetats perquè tothom escollís les seves lectures per les festes.



També vam construir un calendari d'advent on cadascú posaría el seu granet de sorra fent allò que millor se li escau. Els nens i les nenes ens van explicar contes, van cantar, i fins i tot es van inventar una divertida història de Nadal, on els protagonistes s'havien barrejat amb els personatges dels contes. Val a dir, que ens vam fer un tip de riure.


Uns explicaven contes, les altres feien titelles, els més petits gaudien de les històries compartides!



 

 
Com cada any, les Biblioteques Joan Miró i Miramar posem la paradeta de
 La Marató i s'oferim xerrades informatives per tal de apropar a tothom a empatitzar amb les persones afectades per les malalties. 
Aquest any la campanya era per a recollir fons per la investigació de  les malalties minoritaries. 






Tots aquells i aquelles que vulgueu col.laborar, encara esteu a temps, ja que la venda solidaria s'allargarà fins al mes de març. 



Vam fer tallers de jocs, àlbums de Nadal...




També vam Obrir finestres al Nadal amb l'Invisible Titelles.



Vam fer recitals de poemes, concert de música i trobada de Tions i Tiones!






I vam presentar els magnífics contes de la Bea, Histórias de otro mundo i de la Loli, Una paraula màgica, que va acompanyar d'una sessió de titelles xulíssima!




I vam tenir l'honor d'entregar els premis a les germanes Riffi, segona i tercera millors lectores del Concurs Llegir té premi de tooooota Catalunya.

 Enhorabona Halima i Sohaila!!!!

 Des d'aquí us volem agraïr, a vosaltres i, a tots els altres lectors i lectores que vau participar sumant punts, per posar la Biblioteca Joan Miró al capdemunt del ranking! Gràcies, gràcies, gràcies, sou les/els millors!



I com no podia ser d'una altra manera, vam brindar per unes
bones festes i per un millor any nou 2020! 




Esperant poder tornar-lo a compartir amb la vostra magnífica companyia. Gràcies per ser-hi!!!