divendres, 18 de gener del 2019

BONS PROPÒSITS D'ANY NOU


Els humans necessitem principis i finals; necessitem començar i acabar coses; necessitem estímuls. Quan volem deixar de fumar, o fer règim, o començar a fer esport... no són mai coses inmediates. Sempre diem, al dilluns començo, a l'any que ve m'hi poso... I a vegades, ho anem deixant i deixant :-)

Doncs un dia, tot parlant d'aquestes coses amb una noieta jove i del temps que de vegades dediquem a les xarxes socials, ens va dir:

- Aquest any, m'he fet el propòsit de llegir al menys un llibre al mes.

Aquesta idea ens va encantar! Un llibre al mes és un repte totalment assumible. Un repte d'aquells que ens pot ajudar a sentir-nos millor. Un repte súper enriquidor que en podem sortir molt beneficiats a tots els nivells. Així que vam agafar la idea al vol i us volem convidar a fer el mateix.

Com ho farem?

Doncs primer que tot, escollirem un llibre, es clar (o tots els que vulgueu) i quan acabem de llegir-lo, li farem una foto, amb o sense nosaltres i el penjarem a Facebook, Twiter o Instagram amb l'etiqueta #12mesos12llibres.

Nosaltres anirem fent el seguiment i a finals d'any, podem fer una trobadeta de totes les valentes i els valents que heu aconseguit completar el repte. Allà mateix, llegirem la nostra llista de llibres llegits, intercanviarem lectures i ho celebrarem com cal!

Què us en sembla? 

Animeu-vos, encara esteu a temps pel llibre del gener!