dilluns, 17 de setembre del 2018

BIBLIOTEQUES AMB D.O.

Aquest 2018 i per primera vegada les biblioteques municipals de Mont-roig del Camp i de Miami Platja, participem en el projecte Biblioteques amb D.O.

Biblioteques amb D.O. ´s un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb la col.laboració dels diversos agents culturals del món del vi.

L'objectiu de l'activitat és la dinamització cultural a les biblioteques públiques de Catalunya enllaçant lectures i vi.

El nostre municipi, pertany a la D.O. Tarragona. Cada mes de l'any va dedicat a una D.O. vinícola diferent. El mes de setembre correspon a la D.O. Tarragona.

Les activitats que hem preparat són les següents.

 Farem servir els taps de les ampolles del vi, per a crear figures amb els més petits de casa.
Així, cada cop que encetem una ampolla, sabrem que podem aprofitar els taps per a passar una bona estona.
Visca el reciclatge!!!


Un fantàstic viatge on ens explicaran, quantes coses fan els raïms per acabar convertits en vi!


Tast de vins de la mà de personal qualificat de la
D.O. Tarragona


Un matí d'excursió a Montbrió del Camp per conèixer el seu Museu i la seva Cooperativa Agrícola. On podrem tornar a fer un petit tastet, i on l'enòloga Marta Anguera ens farà una visita guiada.














 Però això no és tot! Per a celebrar els 50 clubs de Miami, l'autora Gisela Pou, ens vindrà a parlar de la seva novel.la EL SILENCI DE LES VINYES. Tot un plaer poder tenir la sort de tenir-la entre nosaltres.

Un altre dels llibres que comentarem al Club de Lectura de Mont-roig, serà la novel.la EL VI FA SANG del tarragoní Salvador Balcells.

Esperem que les activitas que us hem preparat siguin del vostre gust i que puguem gaudir-les tots plegats!