dimarts, 29 de novembre del 2016

EL NOSTRE PIJOR ENEMIC

El passat dia 25 de novembre, vam rebre la visita de l'escriptor Jesús M. Tibau que ens va presentar el seu darrer llibre, la seva primera novel.la EL NOSTRE PITJOR ENEMIC, guardonada amb el Premi de Narrativa Ribera d'Ebre.

En Jesús M. és un home altament sensible. Això es pot veure darrere de cada frase, de cada conte, de cada poema... Les seves històries estan carregades d'imaginació. Li agrada jugar amb les paraules, les enfila, les dirigeix, les transforma, per portar-les, finalment, just al lloc on les vol deixar, com aquell que no vol la cosa, amb suavitat i delicadesa.

Cada cosa, cada objecte, cada situació, el pot inspirar. La seva màquina creativa és imparable. En Jesús M. és un escriptor molt treballador, li agrada escriure i no se n'amaga, al contrari, sempre està a punt, sempre té coses a dir.

"El nostre pitjor enemic, és una novel.la oberta a la imaginació de cadascú. Els personatges no tenen nom, la illa no té nom, les situacions no tenen nom. Tot el que passa a la illa, podria passar en qualsevol lloc, però passa allà i això la fa diferent"

Jesús Fusté, gran amic de l'escriptor va ser l'encarregat d'obrir la presentació. Ho va fer amb delicadesa i sensibilitat, traspuant a cada paraula l'afecte que sent pel senten un per l'altre i la complicitat que porta el temps i el fet d'haver col·laborat junts en alguna ocasió.

Jesús Fusté fa poc també ha estrenat el seu disc CRUÏLLES. Un disc amb unes lletres precioses cantades cantades amb la seva veu extraordinaria. 

Molta sort als dos i un llarg recorregut artístic. Sou grans!!!

Si en voleu saber més podeu clicar aquí baix

TENS UN RACÓ A DALT DEL MÓN