dijous, 3 de desembre del 2015

PROGRAMANT L'AGENDA

Com cada any, la Biblioteca prepara tot un seguit d'activitats per tal de celebrar les festes de Nadal.
Tot això es fa possible, gràcies a la col.laboració de molts voluntaris.
Si ens ho mirem amb uns altres ulls, veurem que una Biblioteca va molt més enllà d'un lloc on es guarden llibres. Una Biblioteca és caliu, és amistat, és punt de trobada, és voluntariat, és cultura, és compartir, és ajudar, és riure, és treballar, és celebrar... 

En definitiva, és viure i conviure!
El poeta Federico García Lorca, va visitar la ciutat de Tarragona dues vegades l'any 1935, en plena Guerra Civil és per això que se li ha dedicat la tardor literària La Biblioteca Joan Miró vol sumar-se a la commemoració amb un acte conduit per Susana Vecino, que ens parlarà de la seva vida i la seva obra.


Presentació del llibre de Montserrat Puig Martí

Sinopsi:

El Baix Camp és ple de camins i racons que superen les pàgines d'aquesta guia, però el recull que teniu a les mans és una bona mostra representativa de les seves diferents fesomies. Des del mar, a Cambrils, fins al Tossal de la Baltasana a Prades, avancem per senders i corriols que miren d'allunyar-se de la cara més coneguda del territori per fer cap als indrets menys trepitjats de la comarca. Un total de disset essències circulars amb excel·lents panoràmiques forgen l'ànima d'aquest suport que us encoratja a caminar.

Dades biogràfiques:

Montserrat Puig Martí (Barcelona, 1977) va deixar la Ciutat Comtal per instal·lar-se a Tarragona l'any 2006. Des de ben menuda es belluga amb bicicleta, fent d'aquest mitjà un tret d'identitat. Va començar a córrer amb tres anys i encara no s'ha aturat. Ha passat de l'asfalt a moure's per les muntanyes en modalitats com el senderisme, l'alpinisme, l'esquí nòrdic, l'escalada, les travesses i les marxes de resistència. El cicloturisme i els viatge són les seves aficions, on no hi manquen la càmera de vídeo i el quadern amb què gaudeix d'un periodisme pausat. Aquesta és la seva primera publicació.Què seria d'un Nadal sense poesia???

Els components del Club de Lectura de Miami, RECITEM EL NADAL. Poemes dels nostres autors més representatius i també obres pròpies.

Activitat oberta a tots aquells que hi vulgueu participar. Esteu convidats!!!

21 de desembre CLUB DE LECTURA amb el llibre El procés, de Franz Kafka
Comptarem amb la presència de l'advocada IZASKUN LARROYA que ens explicarà el procès que cal seguir  al nostre país després de l'arrest/detenció 
d'un individu.

Podeu consultar el blog de 
PETITS GRANS USUARIS 
per seguir les activitats infantils 
que es duran a terme

BONES FESTES!!!