dijous, 2 d’abril del 2015

NOU LLIBRE DE JORDI LEDESMA


Aquesta és la portada de la nova novel.la de Jordi Ledesma. Segurament us resultarà familiar, ja que l'estem veient a totes les llibreries i en parlen tots els mitjans de comunicació. I no sense motiu. El diablo en cada esquina és un llibre per llegir d'una sola tirada, ja que si el comences ja no pots parar fins arribar al final. No, no, no, no és un tòpic, és cert i real ja que jo mateixa ho he experimentat.

Després de llegir el llibre, el tanques, respires a fons i penses: Ostres el Jordi, no ho diria mai que fos capaç d'escriure això tant potent... (ja sabeu, amb allò de la franquesa que dóna conèixer a algú personalment)

Amb un llenguatge agosarat, amb una trama real, amb un ritme de vertigen vas saltant de pàgina a pàgina, a vegades amb el cor en un puny, fins arribar al final.
Y hasta aquí puedo leer, que deien en un concurs de la tele ja fa molts anys.

Llibre recomanat per Sant Jordi, tant si us va la novel.la negra com si no, per dos motius diferents: 1, perquè és un bon llibre i 2 perquè és del "nostre" Jordi!

Dijous 9 d'abril a les 7 de la tarda presentació del llibre a la Biblioteca a càrrec del mateix autor i de l'historiador i articulista Jaume Borràs. 

Us hi esperem!