divendres, 22 de novembre del 2013

EL DIT A L'ULL de JAUME BORRÀS


En Jaume, de la mà del Centre d'Estudis Mont-rogenc i acompanyat del seu editor i d'un company de la revista Cambrils, ens va presentar el seu llibre de forma amena i divertida, tal i com és ell. EL DIT A L'ULL és un recull d'articles que ha anat publicant durant anys la revista de Cambrils. 

Amb la seva mirada crítica i prespicaç va fer un recorregut per l'actualitat i per la situació actual, tant en el camp polític, sanitari, educatiu i social que estem vivint.

Va tenir paraules amables per a tots els assistents, que van ser molts, sobretot pels seus companys de feina i per a tots els alumnes que van venir a veure'l i a felicitar-lo. Ell va fer la broma que només havien vingut per obtenir un aprovat, però nosaltres sabem del cert, que van venir, perquè el Jaume és d'aquells professors que es fa estimar.

Va acabar la xerrada amb unes belles paraules, adreçades, altre cop, al seus alumnes, cosa que l'honora com a professor.

"Ens retallen en cultura, ens volen rucs perquè no ens queixem, no us aconformeu, sigueu crítics, perquè només la cultura us farà lliures"


Felicitats Jaume!!!!