dimecres, 2 de novembre del 2011

MASSAGRAN


Exposició itinerant per les biblioteques públiques de Catalunya basada en l’obra de Josep Maria Folch i Torres les "Aventures extraordinàries d’en Massagran".

La Subdirecció General de Biblioteques, en col·laboració amb la Fundació Folch i Torres i la Institució de les Lletres Catalanes, posa en marxa una nova iniciativa de promoció de la lectura a les biblioteques públiques: una exposició de petit format per a tots els públics que pren com a punt de partida la publicació el 1910 de les Aventures extraordinàries d’en Massagran i la seva continuació, Noves aventures d’en Massagran, les novel·les de Josep Maria Folch i Torres il·lustrades per Junceda. El muntatge dóna una aproximació a l’autor i la seva obra, al gènere d’aventures festives i la literatura infantil i juvenil catalana del moment.

Amb aquesta exposició es vol complementar les activitats que organitzen les biblioteques de manera periòdica, així com cercar nous públics a través de despertar l’interès cap a productes culturals de qualitat i sobre diversos àmbits del coneixement.


L’exposició està comissariada per Eulàlia Pérez Vallverdú i Muriel Castro del Río. És una iniciativa de la Fundació Folch i Torres que compta amb el patrocini de la Institució de les Lletres Catalanes, i l’Obra Social de Caixa Sabadell, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.