dilluns, 9 de maig del 2011

JOAN MARAGALL, EL POETA EXTASIAT


Exposició itinerant per les biblioteques públiques de Catalunya amb motiu de l’Any Joan Maragall.

del 9 al 27 de maig

BIBLIOTECA JOAN MIRÓ


Coincidint amb la doble commemoració del centenari de Joan Maragall, la Subdirecció General de Biblioteques posa en marxa una nova iniciativa de promoció de la lectura sobre aquest autor cabdal de la literatura catalana: una exposició de petit format per a joves i adults.

L’exposició ha estat comissariada per Margarida Casacuberta, produïda pel Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i la Institució de les Lletres Catalanes, amb el suport de l’Arxiu Maragall de la Biblioteca de Catalunya i l’Arxiu de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.

Una adaptació de l’exposició que va ser presentada al vestíbul del TNC l’octubre del 2010 es podrà veure a diverses biblioteques públiques de Catalunya a partir de 2011, fruit de la col·laboració amb la Subdirecció General de Biblioteques.

És una iniciativa del Pla de Foment de la Lectura que impulsa el Departament de Cultura, per prestar suport a les activitats que organitzen periòdicament i cercar nous públics.

La Biblioteca us convida a participar en la lectura de poemes d´en Joan Maragall com a cloenda de l´exposició el dijous 26 de maig. Totes aquelles persones interessades a participar-hi, posseu-vos en contacte amb nosaltres, per tal d´establir l´ordre i la durada.