dimarts, 9 de març del 2010

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA


Ahir, dia 8 de març, la Biblioteca Joan Miró va inaugurar una exposició de fotografies dedicada a les dones treballadores del nostre municipi. La idea va començar de forma una mica casual per complementar el Club de Lectura que teniem just aquest dia. I va anar agafant forma fins a convertir-se en una realitat on tothom hi va col.laborar de manera engrescadora. L´energia de la Beatriu i la seva visió original, van fer que les imatges es convertissin en un reclam per a tothom.
La inauguració a Miami va tenir lloc a les 15 h. amb la presència de la Regidora de Cultura Sra. Rosa Tejero i a les 18 h. a Mont-roig amb la presència de la Regidora d´Ensenyament Sra. Rosa Escoda.  El Sr. Alcalde, Fran Morancho, va assistir ambdos llocs, ataviat per l´ocasió amb un jersei lila, color de les dones, tot un detall per la seva part.
Des d´aquí volem adreçar el nostre agraïment a tots els participants, a les protagonistes de les fotos, als polítics, a la Irene per el seu ajut en el muntatge a contrarellotge de l´exposició i a la Beatriu per la seva tasca de cerca i captura d´objectius.
Gràcies per fer realitat aquest projecte!

I continuem amb el CONCURS DE PISTES

ETS UN BON DETECTIU?


SETMANA DEL 8 AL 12 DE MARÇ

JUVENIL


Visc a la millor caseta que es pot trobar al Turó. Un mag famós em va triar a mi per ajudar als dotze nans a recuperar el tresor que els havia pres l´Smaug.

Sóc de talla mini, tinc els peus petits, peluts i molsudets que em permeten caminar silenciosament per la Vall de Rivendel.

Ja has endevintat qui sóc?____________________________

ADULTS

Va néixer a Barcelona el 1952. Ha guanyat el premi Nacional de literatura, el de narrativa Ciutat de Barcelona, el de novel•la Prudenci Bertrana, el de novel•la El Temps, el Lletra d'Or, el dels Escriptors Catalans, el Maria Àngels Anglada, el Trajectòria i, quatre vegades, el premi de la Crítica, que atorga Serra d'Or.


Ha escrit, amb Cuca Canals, els diàlegs de Jamón, jamón de Bigas Luna. Ha escrit El tango de Don Joan, amb Jérôme Savary.

És col•laborador habitual del diari La Vanguardia. I amb ell et petes de riure. És intel.ligent i sagaç. Conscient de la magnitud de la tragèdia.

Qui és?__________________________________________

Recordeu que si voleu participar de forma virtual, podeu enviar les vostres respostes a


Teniu temps fins al 19 d´abril. Ànims! Cada vegada som més!!!