dijous, 6 de juny del 2024

SUPERNIT A LES BIBLIOTEQUES


 Un any més hem participat de la Súpernit a les Biblioteques. Aquest any teníem un problema més que gros. Un nou virus el "Tiberivirus" es menjava tots els llibres de les cases, de les llibreries i de les biblioteques. La feina dels súpers era ajudar als Beta a acabar amb aquest ditxós virus.

 

Vam fer una crida a tots els nostres usuaris i usuaries perquè ens vinguessin a donar un cop de mà. La resposta va ser excel.lent, no en va fallar ni un. 

Amb el manual antivirus a les mans, vam anar saltant d'estació en estació fins que ho vam tenir tot enllestit. 


No us penseu que va ser una tasca fàcil. Hi havia codis secrets, sopes de cançons, targetes amb pictogrames, preguntes i enigmes que els nostres súpers van endevinar de forma ràpida i segura.

I al final, per acabar-ho d'adobar havíem de desxifrar un codi súper secret que va resultar ser uns passos de ball per una coreografia!!! I ja ens teniu a tots i totes ballant com a professionals de la dansa.


 

Al final ho vam aconseguir!!!!El Tiberivirus va ser derrotat i tothom va poguer recuperar els llibres que havíen desaparegut. Els Beta van estar molt contents amb la nostra ajuda i per això ens van regalar un retallable del Charlie i uns punts de llibre xulíssims!

Mireu que contents que vam quedar tots després de la gesta!