dijous, 15 de febrer del 2024

I JA ESTEM A FEBRER

 I no podiem començar el mes de millor manera. L'escriptor de Mora la Nova, Miquel Esteve, va venir a presentar-nos el seu darrer llibre Amor sense món, una meravellosa història entre dos grans de la filosofia, Martin Heideger i Hannah Arent.

 


 

Però el febrer, per excel.lència és el mes de Carnaval i a les biblioteques vam preparar el ja clàssic taller de màscares. Aquest any, el taller va ser 100% de coses reciclades, retalls i coses que ens havíen sobrat d'altres tallers.

 Cal aprofitar sempre tots els materials! I mireu quines màscares més xules van fer. Imaginació i creativitat al poder!




I al febrer també posem sempre les novetats. Que no ens faltin mai coses noves per llegir. Podeu consultar les guies de novetats al nostre blog punxant dalt, a la dreta, on hi diu NOVETATS.


I no cal dir que els dimecres són dies de conte a la Biblioteca Joan Miró i els dijous a la Biblioteca Miramar i que les sales s'omplen de nens i nenes, de pares, mares, avis i àvies, que aprofiten per trobar-se i compartir ratets agradables mentres els seus fills i filles escolten històries o fan alguna activitat relacionada amb els llibres i les lectures.

També sabreu que tenim 5 clubs de lectura en funcionament. Dos a la biblioteca Miramar, adult i infantil i tres a la Biblioteca Joan Miró, adult, juvenil i infantil. Els Clubs estan oberts a tothom!