divendres, 14 d’abril del 2023

LES BIBLIOTEQUES JOAN MIRÓ I MIRAMAR COMPLIM ANYS!

 Aquest mes d'abril, les biblioteques Joan Miró i Miramar complim 35 i 20 anys! 

Inaugurada  el 20 d'abril de 1988, la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp i el 23 d'abril de 2003 la biblioteca Joan Miró de Miami Platja, que el 2018 va canviar de nom a Biblioteca Miramar, les biblioteques municipals celebrem aquest any els trenta-cinquè i vintè aniversaris respectivament, temps on ens hem convertint en un servei cabdal per al municipi, pilar fonamental en el desenvolupament de les polítiques culturals i esdevenint en un espai on les ciutadanes i els ciutadans poden accedir a la cultura i al coneixement d'una manera lliure i en igualtat de condicions.

Per celebrar aquesta efemèride hem programat un seguit d'activitats per a tots els públics que duraran tot l'any, convertint-se la setmana de Sant Jordi en un dels seus moments de màxima celebració.

Començarem la setmana amb dues sessions de contes per adult, el dilluns 17 a la biblioteca Joan Miró "La dona que somiava mariatxis" a càrrec d'Assumpta Mercader, i el dimart 18 "Històries per a cors somiadors", a càrrec de Karme González.






Per als més petits tindrem dos contes i taller de Sant Jordi el 18 d’abril a la Biblioteca Joan Miró i el i el 20 d’abril a la Biblioteca Miramar.






El 19 d’abril tota la família podrà gaudir a la Biblioteca Joan Miró de l’actuació musical del conjunt instrumental, coral i grupet de violins de l’Escola de Música Baptista Nogués.




El 21 d’abril, en col·laboració amb el Centre d’Estudis Mont-rogencs, l’escriptor Josep Gironès presentarà els seus dos últims llibres a la Biblioteca Joan Miró “Terres de l’Ebre. 15 rutes de senderisme per a persones grans i actives” i “El Camp de Tarragona. 15 rutes de senderisme per a persones grans i actives”.



El 23 d’abril, al Parc Maria Martori de Mont-roig i a la Plaça Tarragona de Miami Platja, durant el matí s’entregaran els premis del concurs de punts de llibre i superlectors de les biblioteques Joan Miró i Miramar, seguidament tindrà lloc els espectacles infantils, «Sant Jordi i altres contes de món» a càrrec de Sense drama Teatre a Mont-roig i “Sons de faules” a càrrec de La Botzina a Miami Platja.


I atents perquè com us hem dit tenim tot l'any carregat d'activitats i alguna sorpresa...