dijous, 12 de setembre del 2024

A LES PORTES DE LA TARDOR!

 Després d'un estiu calurós i acabades les vacances de tothom, les Biblioteques recuperen el seu ritme. A partir del dilluns dia 16 de setembre, ja comença el nostre horari d'hivern, i amb ell, la normalitat.

Aquí us deixem les activitats que hem preparat per aquest setembre.

Comencem amb el Club de Lectura de la Biblioteca Joan Miró i un plat fort, ja que tindrem el goig de compartir Club amb l'escriptora Gemma Lienas.


 Dijous dia 19, i dins del cicle Lletres i Vins, tenim la xerrada "LA VIDA BOHÈMIA" amb lectures dramatitzades a càrrec de Núria de Calella a la Biblioteca Joan Miró. A l'acabar, hi haurà un tastet de vins gentilesa de DO Tarragona.



Divendres dia 20 a les 18:00 h començarem el nou curs del Club de Lectura a la Biblioteca Miramar, parlant del llibre de Cristina Fornós LA TERRA DEL SILENCI TRENCAT. A l'acabar, tast de vins gentilesa de DO Tarragona.




Dijous 26 de setembre, a la Biblioteca Miramar hi haurà una activita de creació de còmics a partir d'aplicacions digitals adreçada als joves a partir de 12 anys IN VINO VERITAS. Recorda que cal fer una inscripció prèvia!



Esperem que gaudiu de les activitats. Ens veiem per la Biblio!