dilluns, 13 de setembre del 2010

SETEMBRE, MES DE RETROBAMENTS!


Amb el mes de setembre arriben els retrobaments!  Retrobaments amb els companys, amb els amics, amb els usuaris... També ens retrobem amb els llibres, els deures, els contes, les activitats...

I parlant d´activitats, la Beatriu Marcuello i la Montse Bonet han sigut les guanyadores del nostre joc d´estiu. Felicitats! Properament ens possarem en contacte amb vosaltres!

I bé, només dir-vos que la Biblioteca us espera per ajudar-vos, entretenir-vos i gaudir amb vosaltres de les lectures i demés.


dimecres, 1 de setembre del 2010

ALSO STARRING 10


"Ella té una elegància natural, per fora està coberta de pues com una veritable fortalesa, però penso que per dins és refinada com un eriçó que és un animal falsament indolent, tremendament solitari i terriblement elegant"



Amb aquesta meravella de llibre, de pel.lícula, de música, ens acomiadem del joc d´estiu. Esperem que us hagi agradat i que hagueu disfrutat setmana a setmana dels nostres suggeriments.
S´acabat l´estiu, comença la rutina, el cole, els nens, la feina, les presses, els horaris... És temps de retrobaments i a la biblioteca us esperem per compartir junts aquest temps.
Moltes gràcies a tots els que heu participat, properament publicarem qui ha estat el guanyador/a.
Fins ara mateix!